Ansøgning (bryggeri) – Brew Celebration
Brew Celebration 2021: 14.08.2021
Vi er åbne for ansøgninger

Bliv en del af Brew Celebration

Opret en profil her, og kom i betragtning til Brew Celebration.

Vi er altid på udkig efter bryggerier, vi ikke kender til

http://www.

Spørgsmål?

Vi har samlet de gængse spørgsmål, med tilhørende svar, lige her.

FAQs fundet

Ja, det er muligt. Vi har tidligere haft lignende situationer, hvor bryggeriet ikke kunne være fysisk repræsenteret (grundet geografisk afstand eller en stram kalender). I disse tilfælde indgår jeres produkter på samme vilkår som alle andre, men de vil blive skænket / serveret fra main-baren.

Brew Celebration er ikke en klassisk "kom og smag ølfestival". Festivalen er involverende, og samtlige gæster får scorecards udleveret. Hver gang en gæst smager et produkt, beder vi ham/hende vurdere produktet ud fra forskellige parametre. Til sidst formes en komplet rapport fra festivalen, hvor al data gøres tilgængeligt for de deltagende bryggerier – naturligvis uden personfølsomme data.

Praktisk talt, kan du anvende dataen til at se ind i, hvad der falder i smag hos forbrugeren.

Ja! Alle produkter på Brew Celebration indgår i den efterfølgende rapport.

Brew Celebration sigter efter at have indhold, som åbner perspektiver og horisonter. Vi vil hellere have det nye og til dels eksperimenterende end det klassiske og sikre. Det er vigtigt for os, at vi er medvirkende til at "skubbe" brygindustrien sammen med alle de dygtige bryggerier.

Vi lukker for ansøgninger fra bryggerier d. 31. maj 2020.

I kommer tæt på forbrugerne og rammer ind i et segment, som har valgt Brew Celebration til, fordi man gerne vil deltage aktivt i det stadigt voksende community. I får håndgribelig data med, som I kan bruge i den videre udvikling af såvel jeres produkter som bryggeriet i helhed.

Udover en markedsføringsplatform får du også mulighed for direkte salg på dagen.

Gæsterne "køber" smagninger for poletter - én smagning er 25cl. Som bryggeri får du DKK. 5,- pr. polet, hvor én polet altså koster jer 25cl. øl.

Efter festivalen indleveres alle poletter til festivalkomitéen, hvorefter der afregnes.

Ja, det gør det - da omkostningerne forbundet med at udvikle og eksekvere en festival som Brew Celebration er store. Derfor betaler man som bryggeri også for at deltage. Standardprisen er DKK. 900,- ekskl. moms.

Ja. Hvert deltagende bryggeri får sin egen bar - med eget design. Når du tilmelder dig, får du skabeloner, som baren kan designes ud fra. Omkostningerne til produktion af skilte m.m. til baren afholdes af festivalen.

Såfremt I ikke selv har mulighed for at levere brugbar grafik til jeres bar, kan vi være behjælpelige mod betaling.

Det er en klassisk stilladsbar, som måler 2m. i bredden. Der er rigeligt med plads, og der er naturligvis strøm til hver enkelt bar. Hver bar er udstyret med et 2-haners fadølsanlæg og højt displaykøleskab til produkter.