Om Brew Celebration – Brew Celebration
Brew Celebration 2021: 14.08.2021
Simple put

Det er den sociale oplevelse, der ligger i dét at nyde en bryg, som både smager, overrasker og øjeblikkeligt åbner op for dialog mellem ligesindede.

Det er den sociale oplevelse, der ligger i dét at nyde en bryg, som både smager, overrasker og øjeblikkeligt åbner op for dialog mellem ligesindede.


Vi elsker simpelthen hele bryg-universet - og efter at have taget tilløb i lang tid, blev Brew Celebration skabt henover sommeren 2019 af et lille hold bestående af Kaj, Christian og Bjarne.

Et tilbagevendende arrangement, som åbner horisonter, venskaber og holdninger

Den overordnede vision med Brew Celebration er at skabe et tilbagevendende arrangement, som samler ligesindende omkring de gode bryg. Men det er meget mere end blot løssluppen smageri!


Arrangementet er forankret i både viden, underholdning og dét at vurdere fremtidens bedste bryg. Som deltager ved Brew Celebration, er man nemlig en aktiv del af et panel, som leverer uvurderlig information og holdning tilbage til bryggerierne, som på dagen lukker os ind i deres "testbryg", eksperimenter og hvad de ellers går og brygger på.

Panelet

Du er en vigtig og aktiv del af Brew Celebration

Med det udleverede scorecard har du stor indflydelse på den information, der gives videre til de deltagende bryggerier.

De deltagende bryggerier er en del af Brew Celebration, fordi de får uvurderlig feedback fra arrangementet. Konkret får de et indblik i, hvilke typer af bryg og smage der begejstrer publikum. På den måde er vi en lille brik i et større spil, hvor vores gulerod er, at vi kan have indflydelse på, hvilke bryg der udvikles i fremtiden.

Din deltagelse er naturligvis 100% anonym!

Rapporten fra 2020

Lineup 2020

Brew Celebration 2020 var en stor oplevelse med fantastiske repræsentanter.

Like os på Facebook for nyheder
Rogue (USA)
Progressive brewing from Newport, Oregon
Ebeltoft Gårdbryggeri (DANMARK)
Ét af landets bedste mikrobryggerier
MUSA (PORTUGAL)
Cerveja Independente
Lervig (NO)
Drengene fra Norge
Lady Brewery (ISLAND)
A gipsy craft brewery
Fanø Bryghus (DK)
Ø-Bryg når det er bedst
Uiltje Craft Beer (HOLLAND)
Quality beer from Uiltje brewing
Viven (BELGIEN)
The art of belgian brewing
Theodor Schiotz Brewing Co. (DANMARK)
Dansk craft beer med internationalt udsyn
Ølsnedkeren (DANMARK)
Kvalitetsbryg fra Ribe-rødder

Holdet

Det lille hold, som står bag Brew Celebration.

Brew Celebration er skabt af et lille hold bestående af Kaj, Christian og Bjarne. Vores veje krydsede hinanden gennem restaurationsvirksomheden Porsborgs, hvor vi hurtigt fandt ud af, at vi delte en stor fælles passion for øl. 
Ideen om at udvikle et event, hvor netop øl og hele bryguniverset var i fokus, opstod derfor helt naturligt en dag over et par ølsmagninger. Den grundlæggende tanke bag Brew Celebration er, at vi vil skabe et årligt arrangement, hvor vi har mulighed for at dele og dyrke en fælles interesse for 'craft beer' og beslægtede bryggede produkter.

Kaj Feddersen

Antropologi-studerende og forhåbenligt kommende fritidsbrygger.

Husker du første gang, du smagte en øl? Følte du at energierne sydede rundt i luften omkring dig, at humlen overtog din mund, som var det Preussen ved Dybbøl mølle? Blev den efterfulgt af omfattende bitterhed, sammenligneligt med Danmarks VM exit i 2018? Tænkte du, ‘dette må være det ultimative håndværk’, noget man kan bygge civilisationer på. Nej ? Heller ikke mig, men jeg er blevet jævnt glad for øl siden.

Favoritøl: Lervigs Liquid sex robot / Viven imperial IPA

Christian Dose Grimstrup

økonomi-studerende, og tidligere tjener på Porsborgs gastro bar, med stor kærlighed for italiensk pizza og gode øl.

Min bedste øl oplevelse var, da Kaj og jeg i foråret 2019 sammen kørte rundt i Belgien og Holland for at besøge forskellige bryggerier. Det gjorde min interesse for craft beer større. Jeg glæder mig derfor enormt meget til at kunne tage min interesse skridtet videre igennem Brew Celebration. I starten var jeg ikke meget for sour ale - men efter mødet med en lambic-beer i en mørk kælder i Brugge var jeg solgt. Jeg kan derfor ikke stå for en frisk og kold sour ale i dag.

Bjarne Christensen

Entreprenør, iværksætter og ølentusiast - samt én af ejerne bag restaurations- og gastrovirksomheden Porsborgs. Har de seneste år arbejdet med strategisk forretningsudvikling.

"Jeg holder meget af det ølunivers, som har åbnet sig op de senste 6-8 år. Der sker virkelig noget med begrebet, og muligheden for at skabe en platform som Brew Celebration var simpelthen for interessant til, at jeg kunne sige nej"

Er svært glad for de frugtrige, saftige , og syrlige IPA'er og DIPA'er. Er på samme tid i den grad ved at få øjnene op for Sours!